Kajsa Vala (Danmark)

Fredag d. 9. februar kl. 20.00
Hal 1
Til samme koncert kan du opleve:
Heidi Talbot

kajsavala.com

Tilbage til rødderne, masser af vokaler, endnu flere historier og lidt tættere på publikum. Dét er opskriften på Kajsa Vala Band.

Det er egentlig meget simpelt. Gode sange og lige så gode venner. Instrumenter, flerstemmig sang, et publikum – og en scene.
Kajsa Vala forlænger succes’en, men skærer ind til benet og tager sin mand og to gode venner med, når hun drager landet rundt for at give publikum en anderledes oplevelse med musikken i øjen- og lyttehøjde. ”Kernen er min mand, mine to gode venner og mig selv, og det kommer til at flyde med vokaler og gode historier.

Det handler i virkeligheden om at røre folk og ha’ det sjovt”, fortæller kvinden i spidsen for produktet, bandet og turnéen. Med en islandsk mor og en dansk far trækker Kajsa Vala på de skandinaviske rødder. Alligevel er hun en af de få på den danske musikscene, som mestrer Americana-genren med sin helt egen lyd. Hun debuterede med det ”hemmelige” USA-album ”Your Train” i 2010, har siden slået sit navn fast på den danske musikscene og er igen både album- og tour-aktuel med ”When Are We Out Of The Woods?”.

Kajsa Vala Band er americana, når det er bedst. Sprøde guitarer, indfølt sang og et velspillende orkester.

Kajsa Vala: Sang og guitar
Nis Hybel: Guitar og kor
Astrid Noringriis: Keyboard, percussion og kor
Anders Thorborg: Trommer og kor
Mads Andersen: Trommer