Årets festivalmaleri: Anette Walther Fassing - “En Ny Begyndelse”

”En Ny Begyndelse” – er titlen på en nye serie af abstrakte malerier fra min hånd. Naturen er stadig inspirationen til mine malerier, dog nu i højere grad farver end former.

Årets festivalbillede har undertitlen ”på den lysegrønne gren”. Efter Coronaen har mange ting fået en ny begyndelse, en ny taknemmelighed, eller bare det at se tilværelsen på en ny måde. Mange ting var vi nødt til at nytænke – og ikke alt var negativt. Grøn som farve udtrykker desuden en ny begyndelse og nyt håb, hvilket jeg følte var ganske passende til dette maleri, som for mig udtrykker foråret, naturen der spirer – ja en ny begyndelse. 

Festivalmaleriet bruges denne gang som forside på CaféScenens programhæfte.
God festival og kærlig hilsen – Anette Walther Fassing

Årets festivalmaleri kan blive dit!

Du kan byde på maleriet under hele festivalen. Det vil stå fremme mellem de to haller, hvor du også kan byde på det. Og hvor auktionen slutter i pausen om søndagen. Hele auktionsprisen går ubeskåret til CaféScenen, og du kan derved være med til at støtte musikken og drømmene på CaféScenen. 

Du kan altid se et udvalg af Anettes billeder hos Severin Kursuscenter i Middelfart samt i hendes galleri ved Horsens på Søvind Kro og galleri.

soevindkro.dk 
galleri-walther.dk

 

Scroll til toppen